Få hjelp med håndtering av dødsbo

Sammenlign tilbudene og velg det beste

Få tilbud på hjelp med dødsbo fra kompetente aktører

Sammenlign tilbud på hjelp med dødsbo og finn den aktøren som passer dine behov best.

Håndtering av dødsbo kommer ofte på toppen av en allerede vanskelig tid i livet. Å rydde i et dødsbo kan være krevende, samtidig som det å gi fra seg kontrollen over boet til fremmede kan føles unaturlig. Derfor er det viktig at de som får ansvaret med å rydde, vaske og eventuelt flytte dødsboet er profesjonelle til fingerspissene og forvalter ansvaret med verdighet.

Fyll ut skjemaet og få tilbud

Flytte.no samarbeider kun med seriøse aktører på markedet, og kan sette deg i kontakt med firmaer som tar dødsborelaterte oppdrag i nærheten av deg. Det kan innebære rengjøring av dødsbo, kasting av søppel, borttransportering av møbler og eventuell lagring av løsøre fra dødsboet.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet til høyre på denne siden. Om kort tid vil du bli kontaktet av opptil tre ulike aktører som kan hjelpe deg.

Hvor mye koster det å håndtere et dødsbo?

Kostnadene med dødsbo varierer naturligvis etter hvor stort dødsboet er og hvor mye du trenger hjelp til. En enkel utvask av en liten leilighet koster langt mindre enn rydding, sortering og bortkjøring av et dødsbo i en stor enebolig. Vår erfaring er at prisene kan variere stort mellom de ulike firmaene, i tillegg til at det kan være forskjell i porteføljene av hvilke oppdrag aktørene tar og ikke tar.

Få best pris

For å være sikker på at du finner det riktige firmaet til å ta hånd om dødsboet, er det lurt å sammenligne tilbud fra flere aktører. Å bruke Flytte.no gir flere fordeler: For det første slipper du å gjøre research-jobben og kvalitetssikre aktørene før du får tilbud fra dem – det har vi allerede gjort. For det andre vet firmaene at de konkurrerer med andre aktører, derfor vil de strekke seg langt for å gi deg et godt tilbud.

God kjemi er viktig

En annen fordel med å sammenligne tilbud fra flere aktører er at du får muligheten til å føle på om du tror at firmaet er en god match på det mellommenneskelige planet. I situasjoner hvor dødsbo skal håndteres, er kjemi mellom kunde og firma spesielt viktig.

Slik fungerer tjenesten

Å bruke Flytte.no er helt gratis og uforpliktende. Basert på informasjonen du oppgir i skjemaet på denne siden, finner vi relevante og pålitelige firma som passer til jobben du trenger å få utført med dødsboet. Du står helt fritt til å benytte deg av hvilket som helst tilbud du får. Og skulle ikke noen av tilbudene falle i smak, er også det helt greit.

Du sammenligner tilbudene du får, og velger det som passer deg best. Om ingen av tilbudene er gode nok, legger vi oss ikke opp i dét. Du står fritt til å takke nei til alle tilbudene du får.

Få tilbud nå