Flytte til utlandet? Få gode tilbud fra flere flyttebyrå

Sammenlign tilbud om utenlands flyttehjelp fra flere flyttebyråer.

Få flyttehjelp fra Norge til utlandet

Fyll ut skjemaet og få tilbud fra flere flyttebyråer som kan hjelpe deg med flytteprosessen.

Har du planer om å flytte til utlandet? Det kan være både en tidkrevende og kostbar affære, men ved å benytte anbudstjenesten Flytte.no kan du i det minste være sikker på at du betaler riktig flyttebyrå som gjør jobben for riktig pris.

Fyll ut skjemaet og få opp til tre ulike tilbud på flyttehjelp til utlandet.

Fyll ut skjemaet og få tilbud

Slik går du fram for å få de beste tilbudene

Før du ber om tilbud kan det være lurt å tenke gjennom hva du skal ta med deg i flyttingen, og om du har noen spesielle behov som må ivaretas. Det gjør det lettere for flyttefirmaene å gi så nøyaktige tilbud som mulig. Dessuten sparer dere tid i prosessen.

Å flytte til utlandet krever en god del mer logistikk enn å flytte innenfor Norge. Derfor anbefaler vi å hente inn tilbudene i god tid før flyttedagen – gjerne noen måneder i forveien.

Hvor mye koster det å flytte utenlands?

Hovedfaktoren som påvirker prisen for å flytte utenlands er naturligvis hvor langt du har tenkt å flytte og hvor mye du ønsker å ta med deg i flyttelasset.

Priser, opplegg og løsninger kan variere stort mellom ulike flyttefirma. Derfor er det viktig å sammenligne tilbud fra ulike flyttebyrå, slik at du kan velge det flyttefirmaet som gir deg det beste tilbudet og som løser behovene dine best.

Nettopp det kan du gjøre ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Når du har fylt ut skjemaet, matcher vi deg med firmaer som vil hjelpe deg med flyttingen. Du får tilbudene deres og kan velge det flyttefirmaet du foretrekker.

Det er naturligvis helt uforpliktende, og det går helt fint om du takker nei til alle tilbudene. Du betaler heller ingenting for å motta tilbudene.

Få best pris på flyttingen til utlandet

Frakt til lands, sjøs eller med fly?

Som nevnt påvirker hvor langt du har tenkt å flytte den endelige kostnaden for flyttingen. Til USA og Australia er det ganske vanlig med båtfrakt, men dette kan fort ta flere uker, og helt opp til en måned å få fraktet. Flyfrakt brukes i hovedsak om man skal transportere flyttelasset østover, men kan også brukes til USA og Australia.

Innenfor Europa er det vanligste at flyttelasset transporteres ved hjelp av lastebiler. Dersom du bare tar med deg løsøre og ingen møbler, kan flyfrakt ende opp som det billigste alternativet – i hvert fall innenfor Europa.

Det samme gjelder ved sjøfrakt. Det du betaler for i forbindelse med sjøfrakt er vanligvis størrelse på containeren som flyttelasset oppbevares i, og jo mindre container, jo lavere pris slipper du unna med. Dersom du flytter samtidig med for eksempel en annen familie til samme sted, kan det lønne seg å spleise på en container sammen.

Tid til overs til alt det andre

Når man flytter til utlandet kommer det alltid papirarbeid på toppen av alt annet, i tillegg til at det krever enda mer logistikk. Da er det å finne et seriøst flyttefirma som gjør jobben til riktig pris kanskje ikke det du helst vil gjøre, på toppen av alt det andre.

Med anbudstjenesten til Flytte.no kan du senke skuldrene og konsentrere deg om de andre tingene som må gjøres når du skal flytte ut av landet.

Finn flyttehjelp til utlandet nå

Slik fungerer tjenesten

Å bruke Flytte.no er helt gratis og uforpliktende. Basert på informasjonen du oppgir i skjemaet på denne siden, finner vi relevante og pålitelige flyttefirma som passer til jobben du trenger å få utført. Flyttebyråene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gi deg gode tilbud.

Du sammenligner tilbudene du får, og velger det som passer deg best. Om ingen av tilbudene er gode nok, legger vi oss ikke opp i dét. Du står fritt til å takke nei til alle tilbudene du får.

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å finne og hente inn priser. La flytteselskapene komme til deg.

check icon

Spar penger

Flyttefirmaene vet at de konkurrerer om deg som kunde og gir deg derfor konkurransedyktige priser.

check icon

Gratis og uforpliktende

Det er helt gratis å bruke vår anbudstjeneste. Tilbudene er dessuten helt uforpliktende.

Få opptil 3 tilbud nå