Flytte til Danmark? Få gode tilbud fra flere flyttebyrå

Sammenlign tilbud om utenlands flyttehjelp fra flere flyttebyråer.

Få flyttehjelp fra Norge til Danmark

Fyll ut skjemaet og få tilbud fra flere flyttebyråer som kan hjelpe deg med flytteprosessen.

Som et av våre nærmeste nordiske naboland er Danmark et forholdsvis lett land å flytte til. Likevel skal man tross alt krysse en landegrense, og til Danmark er det vanligst at flyttelasset blir fraktet til sjøs. Slikt krever mer av flyttefirmaet som gjør jobben, og dessverre kan det også bidra til å presse prisene opp.

Derfor bør du bruke anbudstjenesten Flytte.no. Sammenlign flere firmaer og sørg for at du får det beste tilbudet på flytting til Danmark.

Fyll ut skjemaet og få tilbud

Slik går du fram for å få de beste tilbudene

For å få de beste tilbudene på flyttingen er det lurt å hente disse inn i god tid før flyttedatoen. Dessuten er viktig at du har god oversikt over hva du skal ha med deg til Danmark av flyttelass når flyttebyrået skal gi deg et tilbud.

Med andre ord: Jo mer flyttefirmaene vet om oppdraget før de sender deg et tilbud, jo mer nøyaktig vil tilbudet du får fra dem være. På toppen av det hele sparer dere tid i prosessen.

Hvor mye koster det å flytte til Danmark?

Flere ting er med på å avgjøre hvor mye det vil koste å flytte til Danmark.

  • Hvor lang transportveien er: Bor du langt nord i Norge, vil distansen fra A til B være såpass stor at prisen går opp.
  • Hvor stort flyttelasset ditt er: Skal du ta med deg møbler og andre store ting, vil det gjøre kostnadene langt større enn hvis du bare tar med deg løsøre.
  • Om flyttelasset fraktes med bil eller båt: Med båt kan man frakte mange containere samtidig, som vil bidra til at prisen for din del blir lavere enn hvis én lastebil skal frakte kun ditt flyttelass. Størrelsen på containeren du leier vil avgjøre prisen.
  • Prisforskjeller mellom flyttefirmaene: Det kan være store forskjeller mellom de ulike flyttebyråene, så det lønner seg å sammenligne priser før du bestemmer deg.

Få best pris på flyttingen til Danmark

Tid til overs til alt det andre

Heldigvis innebærer det å flytte til Danmark svært lite papirarbeid – med norsk pass er det nærmest full bevegelsesfrihet over grensen til nabolandet vårt i sør. Likevel er det å flytte en prosess som krever mye logistikk.

Det å finne et seriøst flyttefirma som gjør jobben til riktig pris er kanskje ikke det du helst vil gjøre, på toppen av alt det andre.

Med anbudstjenesten til Flytte.no kan du senke skuldrene og konsentrere deg om de andre tingene som må gjøres når du skal flytte ut av landet.

Slik fungerer tjenesten

Å bruke Flytte.no er helt gratis og uforpliktende. Basert på informasjonen du oppgir i skjemaet på denne siden, finner vi relevante og pålitelige flyttefirmaer som passer til jobben du trenger å få utført.

Flyttebyråene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gi deg gode tilbud.

Du sammenligner tilbudene du får, og velger det som passer deg best. Om ingen av tilbudene er gode nok, legger vi oss ikke opp i dét. Du står fritt til å takke nei til alle tilbudene du får.

Finn flyttehjelp til Danmark nå

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å finne og hente inn priser. La flytteselskapene komme til deg.

check icon

Spar penger

Flyttefirmaene vet at de konkurrerer om deg som kunde og gir deg derfor konkurransedyktige priser.

check icon

Gratis og uforpliktende

Det er helt gratis å bruke vår anbudstjeneste. Tilbudene er dessuten helt uforpliktende.

Få opptil 3 tilbud nå