Flytte til Spania? Få gode tilbud fra flere flyttebyrå

Sammenlign tilbud om utenlands flyttehjelp fra flere flyttebyråer.

Få flyttehjelp fra Norge til Spania

Fyll ut skjemaet og få tilbud fra flere flyttebyråer som kan hjelpe deg med flytteprosessen.

Hvert år er det mange nordmenn som flytter til Spania, enten permanent, eller midlertidig i en ferieleilighet. Siden det er såpass vanlig å flytte til Spania fra Norge, tilbyr mange flyttefirmaer flytting til Spania.

Selv om dette er et forholdsvis vanlig rutineoppdrag for flyttebyråene, krever det likevel litt mer logistikk enn bare å flytte internt i Norge. Det gjør at flyttefirmaene kan ta seg ekstra godt betalt for oppdraget.

Nettopp derfor bør du bruke anbudstjenesten Flytte.no. Få tilbud fra flere firmaer og finn beste pris på flytting til Spania.

Fyll ut skjemaet og få tilbud

Slik går du fram for å få de beste tilbudene

For å få de beste tilbudene på flyttingen til Spania er det lurt å hente disse inn i god tid før flyttedatoen. I tillegg er det viktig at du har god oversikt over hva du tenker å ta med deg til Spania av flyttelass, slik at flyttefirmaet kan ta det med i tilbudet.

Med andre ord: Jo mer flyttefirmaet vet om oppdraget før de sender deg tilbud, jo mer nøyaktig vil tilbudet du får fra dem være. På toppen av det hele sparer dere tid i prosessen.

Hvor mye koster det å flytte til Spania?

Det mest avgjørende for hvor mye det koster å flytte til Spania, er hvor stort flyttelass du tar med deg.

Det anbefales å kun ta med løsøre som klær, kjøkkenredskaper og andre mindre ting i flyttelasset. Vurder om du kan selge møblene du har i Norge og kjøpe nye i Spania. Jo mindre du tar med, jo billigere vil det bli.

Forskjellene mellom flyttebyråene kan likevel være store når det gjelder prisen på flyttelasset. Derfor er det så viktig å sammenligne prisene fra så mange flyttefirmaer som mulig.

Få best pris på flyttingen til Spania

Tid til overs til alt det andre

Siden både Norge og Spania er en del av Schengen-samarbeidet og EØS-avtalen, innebærer det lite papirarbeid å flytte til det solfylte landet i sør. Likevel er det å flytte en prosess som krever mye logistikk.

Det å finne et seriøst flyttefirma som gjør jobben til riktig pris er kanskje ikke det du helst vil gjøre, på toppen av alt det andre.

Med anbudstjenesten til Flytte.no kan du senke skuldrene og konsentrere deg om de andre tingene som må gjøres når du skal flytte ut av landet – vi samarbeider kun med seriøse aktører og hjelper deg med å finne den beste prisen.

Slik fungerer tjenesten

Å bruke Flytte.no er helt gratis og uforpliktende. Basert på informasjonen du oppgir i skjemaet på denne siden, finner vi relevante og pålitelige flyttefirmaer som passer til jobben du trenger å få utført.

Flyttebyråene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gi deg gode tilbud.

Du sammenligner tilbudene du får, og velger det som passer deg best. Om ingen av tilbudene er gode nok, legger vi oss ikke opp i dét. Du står fritt til å takke nei til alle tilbudene du får.

Finn flyttehjelp til Spania nå

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å finne og hente inn priser. La flytteselskapene komme til deg.

check icon

Spar penger

Flyttefirmaene vet at de konkurrerer om deg som kunde og gir deg derfor konkurransedyktige priser.

check icon

Gratis og uforpliktende

Det er helt gratis å bruke vår anbudstjeneste. Tilbudene er dessuten helt uforpliktende.

Få opptil 3 tilbud nå