Flytte til USA? Få gode tilbud fra flere flyttebyrå

Sammenlign tilbud om utenlands flyttehjelp fra flere flyttebyråer.

Få flyttehjelp fra Norge til USA

Fyll ut skjemaet og få tilbud fra flere flyttebyråer som kan hjelpe deg med flytteprosessen.

Skal du flytte til USA? Det kan være en både tidkrevende og kostbar affære, men ved å benytte anbudstjenesten Flytte.no kan du i det minste være sikker på at flyttingen over Atlanterhavet blir gjort for riktig pris.

Fyll ut skjemaet på denne siden og få opptil tre ulike tilbud fra firmaer som tilbyr flyttehjelp til USA.

Fyll ut skjemaet og få tilbud

Slik går du fram for å få de beste tilbudene

Å flytte til USA krever langt mer logistikk enn når man skal flytte internt i Norge, eller selv innenfor Europa. Man skal tross alt krysse et hav.

Derfor anbefaler vi å planlegge flyttingen i god tid – dette gjelder også å hente inn tilbudene fra flyttebyråene. I tillegg kan det være lurt å tenke gjennom om hva du skal ta med deg i flyttelasset, og om du har noen spesielle behov som flyttefirmaene bør være klar over.

Jo mer flyttefirmaene vet om oppdraget før de gir et tilbud, jo mer nøyaktig vil tilbudet du får fra dem være. Dessuten sparer dere tid i prosessen.

Hvor mye koster det å flytte til USA?

Når du flytter til USA, er det hovedsakelig hvor mye du tar med deg som påvirker prisen. For å presse prisen ned, anbefaler vi å la møblene ligge igjen i Norge, og kun ta med løsøre som ikke tar så mye plass.

Flyttelass til USA fraktes vanligvis med båt, og da betaler du for størrelsen på containeren som flyttelasset oppbevares på ferden over Atlanterhavet. Dette kan imidlertid fort ta litt tid, du bør regne med cirka to uker transporttid før flyttelasset er fremme. Om du har dårlig tid, bør du vurdere flyfrakt, men dette er fort et dyrere alternativ.

Priser, opplegg og løsninger kan variere stort mellom ulike flyttefirmaer. Derfor er det viktig å sammenligne tilbud fra ulike flyttebyråer, slik at du kan velge det flyttefirmaet som gir deg det beste tilbudet og som løser behovene dine best.

Få best pris på flyttingen til USA

Nettopp det kan du gjøre ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Når du har fylt ut skjemaet, matcher vi deg med firmaer som vil hjelpe deg med flyttingen. Du får tilbudene deres og kan velge det flyttefirmaet du foretrekker.

Det er naturligvis helt uforpliktende, og det går helt fint om du takker nei til alle tilbudene. Du betaler heller ingenting for å få tilbudene.

Tid til overs til alt det andre

Når man flytter til utlandet kommer det alltid papirarbeid på toppen av alt annet, i tillegg til at det krever enda mer logistikk. Da er det å finne et seriøst flyttefirma som gjør jobben til riktig pris kanskje ikke det du har mest lyst til å gjøre.

Med anbudstjenesten til Flytte.no kan du senke skuldrene og konsentrere deg om de andre tingene som må gjøres når du skal flytte ut av landet.

Slik fungerer tjenesten

Å bruke Flytte.no er helt gratis og uforpliktende. Basert på informasjonen du oppgir i skjemaet på denne siden, finner vi relevante og pålitelige flyttefirma som passer til jobben du trenger å få utført. Flyttebyråene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gi deg gode tilbud.

Du sammenligner tilbudene du får, og velger det som passer deg best. Om ingen av tilbudene er gode nok, legger vi oss ikke opp i dét. Du står fritt til å takke nei til alle tilbudene du får.

Finn flyttehjelp til USA nå

check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å finne og hente inn priser. La flytteselskapene komme til deg.

check icon

Spar penger

Flyttefirmaene vet at de konkurrerer om deg som kunde og gir deg derfor konkurransedyktige priser.

check icon

Gratis og uforpliktende

Det er helt gratis å bruke vår anbudstjeneste. Tilbudene er dessuten helt uforpliktende.

Få opptil 3 tilbud nå