Bilde av to menn som arbeider i et åpent kontorlandskap

Om Flytte.no

Flytte.no hjelper deg å finne rett flyttebyrå, til en best mulig pris.

Kundeløfte

Vi ønsker å være markedets beste tjeneste for flytting. For å oppnå dette utvikler vi anbudstjenesten vår for å hjelpe deg å få en best mulig avtale på flytting.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette reflekteres i hvordan vi utvikler tjenesten vår, samt hvilke aktører vi samarbeider med.

Som kunde kan du forvente tilbud av høy kvalitet, til en konkurransedyktig pris, som er enkle å sammenligne slik at du lettere kan ta et godt valg.

Slik fungerer Flytte.no

Flytte.no gir deg flere sammenlignbare tilbud på flytting, raskt og enkelt.

For å motta tilbud trenger du kun å fylle ut det korte skjemaet vårt, og la relevante selskaper ta kontakt for å gi deg sitt beste tilbud. Da trenger du kun å sammenligne tilbudene du får, og bestemme deg for hvilket du ønsker å takke ja til.

Anbudstjenesten vår er dessuten helt gratis og uforpliktende å bruke. Det betyr at du alltid står helt fritt til å takke nei om du ikke er fornøyd med tilbudene.

Hvem står bak tjenesten?

Flytte.no drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA.).

Vi har lang erfaring med utvikling av forbrukerrettede anbuds- og sammenligningstjenester. Dette gjør at vi har opparbeidet oss lederposisjoner innenfor en rekke tjenesteområder, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få avtaler og rimeligere tjenester.

Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Personvern

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante leverandører som vil gi deg gode tilbud. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på flytting.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post i etterkant av at du har sendt inn skjemaet. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

For flyttebyråer

Representerer du et flyttebyrå som vil nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det du gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode kunder til deg.

Se hvordan vi kan sette deg i kontakt med nye kunder

Flytte.no logo