Bilde av to menn som arbeider i et åpent kontorlandskap

Om Flytte.no

La flyttebyråene kjempe om deg.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Flytte.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For flyttebyråer | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber hver dag for å utvikle Flytte.no til markedets beste anbudstjeneste for flyttehjelp. For å oppnå dette setter vi forbrukeren først, og samarbeider kun med seriøse og pålitelige partnere.

Når du bruker vår anbudstjeneste kan du forvente tilbud av høy kvalitet, til en god og konkurransedyktig pris – enten du skal flytte fra hybelen, til utlandet eller trenger hjelp til å flytte et piano.

For å hjelpe deg å ta gode og informerte valg, bruker vi også en del tid på å skrive informative artikler.

Les mer: Artikkeloversikt

Hvordan fungerer Flytte.no?

Flytte.no er en anbudstjeneste hvor du lar selskapene komme til deg med sine beste tilbud, så du slipper å grave dem fram selv.

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt, motta tilbud fra lokale flyttebyråer og til slutt velge tilbudet som passer deg best.

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Skulle du ikke bli fornøyd med noen av tilbudene du mottar, står du helt fritt til å takke nei til alle, uten at det koster deg noe.

Hvem er vi?

Flytte.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

I Nettbureau har vi siden 2009 arbeidet med og utviklet forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Siden den gang har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, og har på veien hjulpet tusenvis av mennesker med å finne bedre og billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til lokale flyttebyråer som vil hjelpe deg. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg gode tilbud på flyttehjelp.

Det eneste vi vil sende deg er en epostbekreftelse på at vi har mottatt henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Har du spørsmål om tjenesten? Se svar på vanlige spørsmål, og les mer om hvordan Flytte.no fungerer på vår FAQ-side.

Les mer: Kundeservice / Vanlige spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For flyttebyråer

Driver du et flyttebyrå som ønsker gode leads fra potensielle kunder? Vår anbudstjeneste videresender kun relevante kunder som trenger hjelp i ditt nærområde.

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få en større kundeportefølje.

Les mer: For Flyttebyråer

For presse

Er du journalist og vil komme i kontakt med oss i Flytte.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé om et samarbeid med Flytte.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..