Få tilbud på flyttehjelp fra flere flyttefirmaer

Få alltid flere tilbud på flyttehjelp, før du velger flyttefirma

Få tilbud på flyttehjelp fra flere leverandører

Skal du flytte? La noen ta de tunge løftene for deg! Vi i Flytte.no hjelper deg å finne flyttefirmaer i ditt nærområde som vil hjelpe deg med flyttingen. Sammenlign tilbud og velg det beste!

Fyll ut skjemaet over og få flere gode tilbud.

Finn flyttehjelp nå

La oss kalle en spade for en spade. Flytting er slitsomt. Selv om det er spennende og gøy i starten, kan prosessen raskt bli utmattende og omstendelig. Alt som skal pakkes, bæres og dyttes inn trange dørkarmer, er stressende å tenke på. I hvert fall om du må gjøre alt selv.

Det trenger du heldigvis ikke.

Vi i Flytte.no setter deg i kontakt med flyttefirmaer i ditt nærområde, som gjerne tar den tunge jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet, sammenligne tilbudene, og velge det beste!

Hvorfor bruke Flytte.no?

Om du bruker et flyttefirma til å hjelpe deg, slipper du å gjøre noe av den fysisk krevende jobben. Du kan i stedet konsentrere deg om de morsomme tingene, slik som hvordan du skal innrede ditt nye hjem. Dersom du ønsker det, kan du dessuten få flyttebyrået til å vaske ut den forrige boligen din.

Finn flyttehjelp nå

Slik fungerer tjenesten

Tjenesten vår er gratis, og enkel å bruke.

Det eneste du må gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden, og vente på at flyttebyråene kontakter deg med sine beste tilbud.

Basert på informasjonen du gir, finner vi relevante og pålitelige selskaper i ditt område. Flyttebyråene vet at de konkurrerer om deg som kunde, og vil derfor gi deg gode tilbud.

Du sammenligner så tilbudene du får, og velger det som passer best. Du står dessuten fritt til å takke nei til alle tilbudene du får.

Finn flyttehjelp nå

Finn et flyttefirma du stoler på

Det er viktig å være trygg på at flyttefirmaet frakter flyttelasset ditt på en forsvarlig måte. Derfor samarbeider vi kun med seriøse aktører som tar vare på eiendelene dine.

Få tilbud på flytting nå

Bilde av en lastebil med pappesker og møbler i lasterommet

Få flere tilbud

Vi gjør det enkelt for deg å motta flere sammenlignbare tilbud. Da kan du være trygg på at du velger det beste tilbudet.

Få opptil 3 flyttetilbud

Bilde av to damer som har en pizzapause i flyttingen

Gratis og uforpliktende

Fyll ut skjemaet for å motta tilbud fra flere flyttebyrå. Tjenesten er gratis og du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet.

Finn ditt neste flyttebyrå

Bilde av et par som leker med flytteesker
check icon

Spar tid

Ikke kast bort tid på å finne og hente inn priser. La flytteselskapene komme til deg.

check icon

Spar penger

Flyttefirmaene vet at de konkurrerer om deg som kunde og gir deg derfor konkurransedyktige priser.

check icon

Gratis og uforpliktende

Det er helt gratis å bruke vår anbudstjeneste. Tilbudene er dessuten helt uforpliktende.

Få opptil 3 tilbud nå